Compatibele versies
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min