Compatibele versies
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ garlic clove
- 10 g fresh parsley leaves (large handful)
White Bean Purée
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp and extra for drizzling
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for brushing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 431 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Asparagus Risotto
45min
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1ωρ.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1ωρ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1ωρ.