Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.5 117 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • fresh tarragon leaves and stalks, separated
    4 - 5 sprigs
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Voeding per 300 g

Calorieën 1648.8 kcal / 6924.8 kJ
Eiwitten 17.7 g
Vetten 170.6 g
Koolhydraten 8.9 g
Vezels 14.5 g
Verzadigd vet 104.5 g
Natrium 2294 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...