Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks, separated
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6924.8 kJ / 1648.8 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 170.6 g
- Verzadigd vet
- 104.5 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 2294 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Béarnaise Sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 dk
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Beurre blanc
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min