![Perfect steak with sauce Bernaise Perfect steak with sauce Bernaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F7AA816-7362-41F5-9F90-1F1DE4186D78/Derivates/32f25bd3-20c2-4129-a3af-ed4248c8e59a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
of beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Eiwitten
- 149.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 258.2 g
- Verzadigd vet
- 137.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2152.8 mg
Alternatieve recepten
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Pizza sauce
30 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Béarnaise sauce
20 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min
Whipped Feta
35 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Chocolate lava pudding
40 Min
Rum Babas
3h 45min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Greek pita breads
1h 15min