Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
of beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Eiwitten
- 149.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 258.2 g
- Verzadigd vet
- 137.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2152.8 mg
Alternatieve recepten
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Beer batter fish
40 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Geen beoordelingen
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
20 Min
NZ mustard sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.