Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 123.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Oysters with lime granita
5 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Festive lobster pâté
4h 45 min
Smoked trout pâté
3h 15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 menit