Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 123.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Whipped Feta
35min
Traditional crème brûlée
25h
Classic lemon tart
3h 10 min.