Apparaten en Accessoires
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Voorbereiding 15min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
123.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
64.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Christmas
25 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Herbed lavosh
55 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Lemon and caper aioli
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Brandy snaps
30 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Sago custard puddings
35 Min
Beurre blanc
15 Min