![Lime panna cotta with gin and finger lime granita Lime panna cotta with gin and finger lime granita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/705c86625e4b9020c028af4c858c71d2/Derivates/3979e75ea976b48605266a695ec399ef7db45503.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
- 60 g caster sugar
- 60 g water
- 40 g gin
- 200 g tonic water
- 1 - 2 finger limes, pearls only, plus extra to serve
Lime panna cotta
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 150 g caster sugar, to taste
- 2 limes, zested, no white pith
- 300 g pouring (whipping) cream
- 300 g buttermilk
Lime syrup
- 40 g lime juice
- 120 g caster sugar
- 20 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1875.1 kJ / 448.2 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 123.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Panna cotta
6h 15min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1 Std. 30 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Traditional crème brûlée
25h
Pavlova
6h