Apparaten en Accessoires
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
Voorbereiding 15min
Totaal 24u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Gin and finger lime granita
-
caster sugar60 g
-
water60 g
-
gin40 g
-
tonic water200 g
-
finger limes pearls only, plus extra to serve1 - 2
Lime panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves3
-
caster sugar to taste150 g
-
limes zested, no white pith2
-
pouring (whipping) cream300 g
-
buttermilk300 g
Lime syrup
-
lime juice40 g
-
caster sugar120 g
-
water20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
123.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1875.1 kJ /
448.2 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
11.8 g
Koolhydraten
64.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Christmas
25 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon and caper aioli
15min
Fresh pasta dough
1u.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Quince paste
4u. 10min
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Ham and cheese canelé
49u.
Crème pâtissière
15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Dukkah
25min