Compatibele versies
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 473.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Stewed fruit compote
55min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Oysters Mignonette
5 min
Brandy custard (TM6)
15 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3hod. 15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min