![Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4d3826ed-fc45-449d-a319-6c49002f5c93/Derivates/139ea443-d7a9-42d0-a47e-6fa8a012deb5.jpg)
Compatibele versies
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 473.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2ч. 20 мин.
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2ч. 10 мин.
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Romesco dip
10min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Macaroons
40 мин.
Figs with spiced custard and nougat cream
40 мин.
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Pears in red wine
3h 20min
Classic zabaglione
15min
Saffron and cardamom poached pears
40 мин.