Compatibele versies
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 70.5 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 473.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 Std. 20 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Stewed fruit compote
55 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Pear and peach crumble
50 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min