![Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris) Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/674C6A55-768C-4F2E-95AC-5967EAE10BAB/Derivates/FF7239A3-0536-455E-885B-2B50B5356EFD.jpg)
Compatibele versies
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 4.549 g
- Koolhydraten
- 34.015 g
- Vetten
- 27.014 g
- Vezels
- 1.971 g
Alternatieve recepten
Crème brûlée
7hod.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Panna cotta
6h 15 min
Fruit coulis
10 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2klst 50 min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min