Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 oranges, peel (approx. 100 g) and flesh (600-700 g)
- 300 g water
- 500 g jam sugar
- 5 juniper berries, lightly crushed
- 30 g gin of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9339.5 kJ / 2223.7 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 557.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 27.4 g
- Natrium
- 15.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scallops and prawns with XO butter
50min
Quince tart
1 Std. 10 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Plum paste
1sa
Feijoa chutney
1sa 15 dk
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 dk
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2sa 30 dk
Quick herb paste
10min
Apple and cucumber relish
10min
Quince paste
4 Std. 10 Min