Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 185 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 346.8 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Traditional sausage rolls
50 min