Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepare the cracking
- 2500 g boneless pork belly (see Tips)
- sea salt, to sprinkle
Prepare the stuffing
- 2 eschalots, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 100 g pancetta, diced
- 80 g raw macadamia nuts
- 100 g dried figs
- 150 g pork sausage, casing removed
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 1 tbsp fresh parsley leaves
Stuffing the pork
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7762 kJ / 1855.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 185 g
- Verzadigd vet
- 65.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 346.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2j
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45p
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Béarnaise sauce
20p
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30p
Beef cheek Bourguignon
5h 25min