Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 422.5 mg
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20min
Lamb sausage ragu
30 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Apricot Chicken
35 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Chicken laksa
30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
Chinese-style chicken
25 Min
Traditional sausage rolls
50min