Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g squid rings
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil, plus 1 tablespoon extra to fry
- 2 tsp smoked paprika
- 350 g leek, trimmed, white part only, cut into slices
- 350 g capsicum, deseeded and cut into slices
- 150 g doongara rice, brown (see Tips)
- 500 g water, plus 2 tablespoons to fry
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 1 pinch saffron threads
- 500 g pipis
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1312.5 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 422.5 mg
Alternatieve recepten
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25 menit
No fail mash potato
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min