Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Festive lobster pâté
4sa 45 dk
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3sa 20 dk
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Smoked salmon mousse
5 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 dk
Lime coriander vinaigrette
10min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min.