Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Swedish meatballs and mash
50 min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Indonesian white spice paste
35 min
Smash burger taco
40 min
Chilli with corn bread
50 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min