Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Eiwitten
- 55.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 66.9 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 3255.6 mg
Alternatieve recepten
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Banh mi pizza
2 Std. 15 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Indonesian white spice paste
35 min
Chilli with corn bread
50 min
Chicken gyros with tzatziki
30min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Chicken laksa
30min