Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1249.3 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Miso Carbonara Udon
25min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min