![Miso glazed eggplant (Nasu dengaku) Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/096b928e-1e46-4d87-b54d-065f50a61668/Derivates/d382680b-90dd-45ef-88fc-613a57055ab3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, to grease
- 2 eggplants (approx. 250 g each)
- 80 g miso paste of choice
- 20 g mirin
- 15 g white sugar
- 20 g sake
- 160 g water
- 1 tsp toasted sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 562.9 kJ / 134.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 641.2 mg
Alternatieve recepten
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Okonomiyaki
30min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Agedashi tofu
30min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min