Apparaten en Accessoires
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
641.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
562.9 kJ /
134.6 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
25.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29u. 20min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Palak paneer
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Sukiyaki
55min
Agedashi tofu
30min
Tomato-egg drop soup
20min
Homemade miso soup
55min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
All-in-one chicken congee
35min
Okonomiyaki
30min