Apparaten en Accessoires
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
641.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
562.9 kJ /
134.6 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
25.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Kale mash
30min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1u.
Brown Rice Congee
30min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Agedashi tofu
30min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.