![Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant) Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17e6c8a02e0c857ea6ba6e3b3d07b24/Derivates/c35da734ab159366c6f09b22416c425d346ce703.jpg)
Compatibele versies
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 48.7 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
One whole cauliflower
45 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min