Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

4.1 19 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh lemongrass
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled
    40 g
  • fresh galangal peeled
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways
    6
  • cauliflower broken into florets
    ½
  • water
    2 tbsp
  • ghee
    3 tbsp
  • coconut water
    300 g
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • fish sauce vegan
    1 tsp
  • xanthan gum
    1 pinch
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • fresh mint leaves only, to garnish
  • green mango grated to garnish
  • red chilli oil to garnish
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 378.4 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 2600.9 kJ / 621.6 kcal
Vetten 48.7 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 31.4 g
Koolhydraten 41.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...