Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dried ancho chillies
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
- 20 g tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513.3 kJ / 361.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 609.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and kale risotto
55 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Creamy vegetable rice
25 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Slow-cooked lamb Madras
Geen beoordelingen
Vegan bao sliders
Geen beoordelingen
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Pina colada mocktail
5 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min