Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- extra virgin olive oil spray
- 100 g red onion, cut into 1 cm wedges
- 150 g red capsicum, deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)
- 110 g water
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, rinsed and drained
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp balsamic vinegar
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 200 g avocado, flesh only, sliced, to serve
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 22.5 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Warm satay bowl
1h 10min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Chinese-style chicken
25min