Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- extra virgin olive oil spray
- 100 g red onion, cut into 1 cm wedges
- 150 g red capsicum, deseeded and cut in strips (5 mm x 4-5 cm)
- 110 g water
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g canned kidney beans, no-added salt, rinsed and drained
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp balsamic vinegar
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 200 g avocado, flesh only, sliced, to serve
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 461.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 22.5 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 dk
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
One whole cauliflower
45 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Ribollita
50 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min