Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 57.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 877.7 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
"Marry me" chicken pasta
30min
Chilli with rice
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Boulangère potatoes
1h 40min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Mushroom and kale risotto
55 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min