Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g tomato passata
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- 5 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 1700 g water
- 700 g gnocchi (see Tip)
- 200 g mozzarella, torn
- 60 g Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1604.8 kJ / 383.6 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1256.3 mg
Alternatieve recepten
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
15-minute noodles
15min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Chicken laksa
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Biryani-style rice
1h 5min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
The best ricotta gnocchi
3h 45 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h