Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut and spinach pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g walnuts
- 1 garlic clove (optional)
- 80 g fresh baby spinach
- 150 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
Gnocchi
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp extra virgin olive oil, plus an extra 2 tbsp, to fry
- 520 g gnocchi
- 2 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, extra to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403 kJ / 572.2 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1457 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and kale risotto
55 Min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min