Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 891 mg
Alternatieve recepten
Chicken gyros with tzatziki
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h