Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 891 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Best ever carrot cake
1h 35min
Chile con queso cob loaf
40 Min