Compatibele versies
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 68 g
- Verzadigd vet
- 37.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1489.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Cheese and bacon rolls
2h
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Easy citrus pie
1j
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 menit
Beetroot and horseradish relish
Geen beoordelingen
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Ancho chilli bean bowl
1j
Beef and cashew nut yellow curry
25 menit
The best ricotta gnocchi
3h 45min