Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g wholemeal spelt flour
- 4 makrut lime leaves, veins removed
- 1 egg
- 40 g water
- 60 g extra virgin olive oil
- 6 spring onions/green onions, trimmed and cut into quarters
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 80 g Thai green curry paste (see Tips)
- 100 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 500 g chicken mince
- 17 g fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 1 egg yolk, lightly beaten
- ½ tsp tamari sauce
- 1 tbsp sesame seeds
Salad
- 120 g mixed salad leaves
- 120 g carrot, peeled and grated
- 30 g eschalot, finely sliced
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 20 g rice bran oil
- 1 Lebanese cucumber, sliced
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1850 kJ / 443.3 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 618.3 mg
Alternatieve recepten
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Cottage pie
1h 30min
Boiled Eggs
20 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1óra 50p
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35 min