Apparaten en Accessoires
Rueben sandwich sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
400 g
Ingrediënten
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
2701.9 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Vetten
174.5 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
28.7 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lasagna Bolognese
3u.
Teriyaki deli chicken
40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
Garlic and sage mash
30min
Sushi Rice
1u. 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Gozleme
1u. 40min
Chile con queso cob loaf
40min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1u. 50min
Mexican pulled pork
28u. 10min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min