Apparaten en Accessoires
Rueben sandwich sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
400 g
Ingrediënten
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
2701.9 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Vetten
174.5 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
28.7 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4u. 25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1u. 10min
Lemon Mascarpone Stuffed Dates
1u.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2u. 5min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Dubai pistachio macarons
2u.
Vanilla Puff Slice
7u. 20min
Dubai pistachio chocolate balls
1u. 45min
Shredded Lamb ragù
1u. 25min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min