Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1129.7 mg
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1sa
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 dk
Chicken and spinach enchiladas
40 dk
Prosciutto and basil egg cups
40 dk
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1sa 30 dk
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 dk
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min