Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g chorizo sausage, cut into pieces, (approx. 1-2 cm)
- 400 g canned diced tomatoes
- 30 g pitted green olives
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 zucchinis, spiralized into noodles
- 450 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 6 - 8 fresh basil leaves, torn into pieces
- Parmesan cheese shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1654.1 kJ / 393.8 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1310.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min