Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45 min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min