Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1917.8 mg
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1j
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
One whole cauliflower
45min
Mixed grain risotto
1h 25min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Mango salmon bowl
40min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1j
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min