Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1917.8 mg
Alternatieve recepten
Tuna poke bowl
1h
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Superfood salmon salad
1h 5min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min