Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1917.8 mg
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30p
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35p
Polenta with mediterranean vegetables
1hod. 35min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35p
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Fresh fennel salad
10 dk
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1hod. 35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40p
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35p
Asparagus and broad bean salad
25p