Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto

Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

Yoghurt tartare sauce
  • Greek-style natural yoghurt
    200 g
  • garlic clove
    1
  • baby pickled capers rinsed and drained
    30 g
Salmon and broccoli pesto
  • water
    500 g
  • broccoli florets
    200 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1
  • olive oil plus extra to drizzle
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets
    4
  • asparagus trimmed, cut into halves widthways if spears are thick
    2 bunches
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • rocket
    60 g
  • cherry tomatoes cut into halves or quarters
    180 - 200 g
  • lemon wedges, to serve

Voeding per 1 portion

Calorieën 559.3 kcal / 2349 kJ
Eiwitten 41.1 g
Vetten 40.4 g
Koolhydraten 5.8 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 11 g
Natrium 449.3 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...