Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1510.1 mg
Alternatieve recepten
Prawn noodle curry
10 dk
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35p
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45p
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45p
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35p
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30p
Steamed fish with green mash
50 Min
Fish with ginger lime sauce
35p