Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1510.1 mg
Alternatieve recepten
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Fish with ginger lime sauce
35 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Tuna poke bowl
1sa
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 dk
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1sa 30 dk
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 dk
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min