Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 200 g beef rump steak, cut into strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 40 g caper berries, drained and cut into halves (optional)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 70 g rocket
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 30 g walnuts
- 20 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 5056 kJ / 1203.8 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 101.7 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 13.9 g
- Natrium
- 2288 mg
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Beef fajitas
30 dk
Seared Steak Rocket Salad
35min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Chicken teriyaki
20min
Sticky chicken
24h 35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 dk
San choy bau (Matt Sinclair)
30 dk