Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 40 g vegetable oil
- 200 g beef rump steak, cut into strips (4-5 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 40 g caper berries, drained and cut into halves (optional)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 70 g rocket
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 30 g walnuts
- 20 g lime juice
- 10 g honey
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 5056 kJ / 1203.8 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 101.7 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 13.9 g
- Natrium
- 2288 mg
Alternatieve recepten
Beef fajitas
30min
Chicken teriyaki
20min
Beef tacos
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Red pesto chicken salad
35min
Curried chicken salad wraps
50min