Teriyaki salmon bowl

Teriyaki salmon bowl

4.7 120 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • soy sauce
    100 g
  • rice wine
    120 g
  • rice malt syrup
    50 g
  • fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
    4
  • water
    1000 g
  • wild rice (see Tip)
    100 g
  • brown rice
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • frozen edamame beans
    150 g
  • avocados flesh only, cut into thin slices
    1 - 2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal
    1 - 2
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • nori sheet cut into very thin strips (optional)
    1
  • black sesame seeds to serve (optional)
    2 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 886.3 kcal / 3722.3 kJ
Eiwitten 51.6 g
Vetten 43.8 g
Koolhydraten 68.3 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 8.7 g
Natrium 2271.7 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...