Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Eiwitten
- 51.6 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 2271.7 mg
Alternatieve recepten
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Tuna avocado bowl
45min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Miso salmon broth
40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Mango salmon bowl
40min