Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 1380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Tuna poke bowl
1 godz.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Miso salmon broth
40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min