Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 1380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Miso salmon broth
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Superfood salmon salad
1h 5min
Tuna avocado bowl
45min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Tuna poke bowl
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min