Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Mediterranean capsicums
2h
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Asian cucumber salad
10 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Quinoa tabouli
12u. 40min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.