Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ponzu
- 60 g lemon juice
- 80 g soy sauce (see Tips)
- 30 g rice wine vinegar
- 2 tsp sesame oil
Poke bowl
- 200 - 300 g brown rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 30 g rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
- 2 tsp sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- ½ nori sheet, cut into strips
- Japanese pickled ginger, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.5 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 2104.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Tuna avocado bowl
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Mango salmon bowl
40 Min