Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 329 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 381.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oysters with lime granita
5 Min
Citrus margarita
10min
Guacamole
10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min.
Chimichurri
5 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Caesar salad dressing
10min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min