Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 154.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Mushroom sauce
20 min
Cooking potatoes
45min
Pulled pork burger
5h
Poached eggs with blade cover
30min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min