Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 154.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Poached eggs with blade cover
30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Empanada pastry
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min