
Apparaten en Accessoires
Glazed carrots with honey
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
96.7 kcal /
405.9 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
4.5 g
Koolhydraten
11.3 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Natrium
154.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland