Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dutch carrots, approx. 15 cm long (see Tips)
- 10 g salted butter
- 15 g honey
- 1 pinch salt
- 2 sprigs fresh thyme
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- ¼ tsp black sesame seeds, for sprinkling (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 154.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Vegetable and herb seasoning
4h
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Brandy custard (TM6)
15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Mushroom sauce
20min
Sous vide scrambled eggs
35min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min