Apparaten en Accessoires
Glazed carrots with honey
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
2 portions
Ingrediënten
-
Dutch carrots approx. 15 cm long (see Tips)150 g
-
salted butter10 g
-
honey15 g
-
salt1 pinch
-
fresh thyme2 sprigs
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
black sesame seeds for sprinkling (optional - see Tips)¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
154.3 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
405.9 kJ /
96.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
11.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Scallops with pea purée
25 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Boiled Eggs
20 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Grated Carrots
5 Min
Jasmine rice
40 Min
White basmati rice
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Hollandaise
15 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Boiled Egg Mode
20 Min
Parmesan cheese crisps
15 Min