Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
- 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
- 40 g raw almonds
- 1 tsp sweet paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g water, plus extra for cooling
- 2 bunches asparagus, woody ends trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598.8 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1h
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Russian beetroot salad
1h 10min
Asparagus and broad bean salad
25min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Steamed Chinese greens
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h