Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
- 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
- 40 g raw almonds
- 1 tsp sweet paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- ½ tsp fresh ground black pepper
- 1 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
- 500 g water, plus extra for cooling
- 2 bunches asparagus, woody ends trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 598.8 kJ / 142.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 62.7 mg
Alternatieve recepten
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Fresh fennel salad
10min
Steamed Chinese greens
30 min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Asparagus and pea omelette
20min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1sa
Asparagus and broad bean salad
25 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min
Steamed Asparagus
35 min