Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tsp tamari, gluten free (see Tip)
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp pure maple syrup
- 1 pinch ground black pepper
- 1000 g boiling water
- 250 g broccoli, broken into florets
- 150 g pak choy, cut into quarters lengthways
- 150 g sugar snap peas, cut into halves
- fried shallots, for garnishing
- fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
Boiled rice
25 min
Silky sweet potato mash
25 min