
Apparaten en Accessoires
Steamed Chinese greens
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
tamari gluten free (see Tip)2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water1000 g
-
broccoli broken into florets250 g
-
pak choy cut into quarters lengthways150 g
-
sugar snap peas cut into halves150 g
-
fried shallots for garnishing
-
fresh coriander leaves
Voeding per 1 portion
Calorieën
140 kcal /
587.8 kJ
Eiwitten
6.9 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
7.5 g
Vezels
6.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland