Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g firm tofu, pressed and cut into squares (5 cm)
- 80 g hoisin sauce (gluten free)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 250 g brown rice
- 1000 g filtered water
- 190 g broccolini, trimmed and cut into thirds
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 150 g snow peas, cut into halves
- tamari, to serve (optional - see Tips)
- sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989 kJ / 473.6 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chinese greens
30 Min
Brown basmati rice
40min
Summer dahl
35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Colourful quinoa salad
40min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Brown rice salad
40min