Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 594.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Pork fillet with mustard
35min
Garlic prawns
25 menit
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Ratatouille
40min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Tomato basil chicken stew
35min