Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 594.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Beef spezzatino
1h 45 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken à la king
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef Burgundy
1h 45 min