Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- 6 fresh tomatoes, large (similar size - see Tips)
- 1 tsp salt, plus extra for sprinkling
- 150 g brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g pork loin steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g beef mince
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.3 kJ / 148.2 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 594.1 mg
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 dk
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 Std. 15 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 dk