
Apparaten en Accessoires
Pasta salad with trout and vegetables
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Eiwitten
21.2 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
2.4 g
Natrium
847.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland