Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 935.7 mg
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 dk
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 dk
Mushroom risotto
30 Min
Ratatouille
40 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1sa
Pan pizza
30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1sa 30 dk
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Rice salad
1sa
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min