![Pasta salad with trout and vegetables Pasta salad with trout and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/776FB8DE-51B4-4677-B663-F89077120A58.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 935.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Mushroom risotto
30 min
Potato cakes
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Fruit and nut muesli
10 min
Pasta with tuna
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
Rice salad
1 godz.
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Ham and zucchini quiche
1h 45min