Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie filling
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 700 g skinless chicken thigh fillets
- 60 g salted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g gluten free cornflour
Pastry
- 50 g cheddar cheese (mature)
- 400 g gluten free flour mix (see Tips)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 40 g wholegrain mustard (gluten free)
- 3 tbsp water
- arrowroot flour, for dusting
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3933.5 kJ / 936.5 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 60.3 g
- Verzadigd vet
- 35.4 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1330.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Chicken pad thai
55 min
Butter chicken
55 min
Aussie meat pies
2h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Satay sauce
15 menit
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free chocolate brownie
45min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min