Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie filling
- 800 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 700 g skinless chicken thigh fillets
- 60 g salted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g gluten free cornflour
Pastry
- 50 g cheddar cheese (mature)
- 400 g gluten free flour mix (see Tips)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 40 g wholegrain mustard (gluten free)
- 3 tbsp water
- arrowroot flour, for dusting
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3933.5 kJ / 936.5 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 60.3 g
- Verzadigd vet
- 35.4 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1330.7 mg
Alternatieve recepten
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Custard
10min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Gluten free chocolate brownie
45min