Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1500 g water
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 black peppercorns
- 1 skinless chicken breast fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g fresh tortellini
- 1 carrot, cut into thin slices
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846.8 kJ / 201.5 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 941.3 mg
Alternatieve recepten
Ravioli with zucchini sauce
35 dk
Broccoli and three cheese pasta bake
40 dk
Penne and vegetables
35 dk
Chicken with creamy vegetable sauce
35 dk
Chicken and warm potato salad
55 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 dk
Chicken fusilli with mushrooms
40 dk
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min