Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 523.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Stuffed zucchini
1h 5min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Coulibiac salmon pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Spring greens with grapefruit
30min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Mediterranean vegetable bake
50min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min