Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 fresh cup mushrooms, brushed clean (stems removed and reserved)
- 20 g blanched almonds
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter
- 20 g olive oil
- 60 g eschalots, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 1 egg
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.9 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 523.5 mg
Alternatieve recepten
Leek and cheddar pudding
1sa 20 dk
Mushroom stroganoff
20 dk
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1ωρ. 5 λεπτ.
Spring greens with grapefruit
30min
Stuffed zucchini
1ωρ. 5 λεπτ.
Brussels sprouts with lime crumb
20 dk
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Mushroom tart
50 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min