![Mushroom croustade Mushroom croustade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F061937-9E67-4C1E-8A39-611E55F5A62B/Derivates/A97556F3-AC74-461A-AAD1-800DD87CC7DC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quick puff pastry
- 200 g butter, cut into pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, chilled
- ½ tsp salt
Mushroom croustade
- vegetable oil, for greasing
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- 300 g water
- 750 g fresh mushrooms, cut into slices (5 mm)
- 3 tsp dried mixed herbs, (e.g. marjoram, rosemary, thyme)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 eggs
- 20 g plain flour
- 100 g thickened cream
- 10 g full cream milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2350.3 kJ / 559.5 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 456.6 mg
Alternatieve recepten
Mushroom tart
50 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Courgette strudel
1h 20min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min