![Kumara pie Kumara pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4EDDAB47-F5DB-486A-B5AA-CB78B38F1D70/Derivates/D616250E-92B6-4D52-B80C-EED5D7F67B21.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary crust
- 180 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g unsalted butter, chilled, cut into pieces (1 cm)
- 90 g water
Kumara filling
- 40 g walnuts
- 500 g water
- 800 g kumara, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 garlic cloves, peeled
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g milk
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches sea salt flakes (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1102.7 kJ / 262.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 155.4 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pumpkin tart
2sa 15 dk
Steamed ginger puddings
40 min
Courgette strudel
1h 20min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Mashed pea and corn slice
40 min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min