Apparaten en Accessoires
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 5min
10 pieces
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 pieces
Natrium
2731.6 mg
Eiwitten
56.9 g
Calorieën
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Vetten
77.6 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
44.9 g
Koolhydraten
165.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mediterranean carrot fritters
1u.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1u. 35min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Zucchini pistachio loaf
1u. 30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Ham and cheese quinoa muffins
1u. 30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Zucchini banana loaf
1u. 45min