Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 420.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 menit
Polenta
25 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Mushroom croustade
1h 35min
Saffron arancini
25h 25min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Rosemary and thyme polenta chips
1h