Apparaten en Accessoires
Ricotta and polenta chips
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
420.7 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
54.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smart snacking
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Polenta with mediterranean vegetables
1u. 35min
Gnocchi
1u. 40min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1u. 20min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1u. 35min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Asparagus tart with sour cream pastry
2u.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min