Ricotta and polenta chips
TM6 TM5 TM31

Ricotta and polenta chips

4.3 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Polenta

  • 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 480 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 150 g coarse polenta (see Tips)
  • 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp sweet paprika
  • ½ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2002.5 kJ / 476.8 kcal
Eiwitten
20.3 g
Koolhydraten
54.3 g
Vetten
19.9 g
Verzadigd vet
11.4 g
Vezels
1.4 g
Natrium
420.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten