Apparaten en Accessoires
Ricotta and polenta chips
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
420.7 mg
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
54.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smart snacking
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2u. 15min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2u. 40min
Courgette strudel
1u. 20min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Asparagus tart with sour cream pastry
2u.
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Polenta
25min