Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Polenta
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 480 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g coarse polenta (see Tips)
- 2 tsp olive oil, plus extra for drizzling
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002.5 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 420.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2 Std.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Polenta
25min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min