Apparaten en Accessoires
Crispy bread with tapenade
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
771.8 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Vetten
24.5 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Basil pesto
10 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.