Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 wholemeal bread loaf, cut into slices and crusts removed
- extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g pickled capers, drained
- 3 garlic cloves
- 100 g roasted pine nuts
- 60 g pitted Kalamata olives
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992.3 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 771.8 mg
Alternatieve recepten
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Chicken liver pâté
2h 20min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Mushroom pâté
1h 15min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Nam Jim
10min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Mango and turmeric sorbet
10min