Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 23.135 g
- Koolhydraten
- 37.482 g
- Vetten
- 16.619 g
- Vezels
- 9.456 g
Alternatieve recepten
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Cheese soufflés
30 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Lentil and mint salad
3h 55min
Baba ghanoush
1 Std.
Nam Jim
10min
Romesco dip
10min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min