Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 23.135 g
- Koolhydraten
- 37.482 g
- Vetten
- 16.619 g
- Vezels
- 9.456 g
Alternatieve recepten
Tuna dip
15 dk
Mushrooms with pistachio butter
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Asparagus and broad bean salad
25 dk
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Asparagus and pea omelette
20min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Ukrainian borscht
35min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Mushroom tart
50min