Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Nessuna valutazione
Chocolate mousse soufflés
55 dk
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28h 40min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 min