Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cod with citrus butter
40min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Bloody Mary
10min
Sunny gazpacho
25min
Mushroom soup
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min