Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 174.6 mg
Alternatieve recepten
Smoked salmon slice
2 Std. 40 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Hearty seafood chowder
1 Std.
Chicken moghrabieh
25hod. 15min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Duck and cherry salad
45 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Pears in red wine
3h 20min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min